Hvad vi laver for tiden. En blanding af stort og småt og projekter i proces


Vores hverdag består af nogenlunde lige dele kunstnerisk udførsel, planlægning og inspiration. Vi bruger meget tid på at undersøge hvordan kunst i det offentlige rum kan være med til at skabe bedre byer rundt omkring i verden. Her kan du løbede følge med i vores arbejde.

Tak for bogen @mikaelbrandrup!

Der landede en ordentligt mursten af en bog på kontoret i dag! 420 sidder fyldt med farverige værker og flotte billeder. Stærkt arbejde Mikael!

#bog #book #streetart #art #kunst #streetartbook #artbook #gadekunst #kunstbog #unpacking
...

Mens solen langsomt brød igennem skyerne, fremviste Institut for Urban Kunst det legendariske Evolution 2 maleri for 100 unge kunstnere fra Aarhus.

De unge kunstnere tog turen over broen for at udstille deres egen kunst i København, men udnyttede også muligheden for at se det imponerende 470 meter lange kunstværk i Sydhavnen. Vi håber de unge kunstnere blev inspireret og oplevede en rejse igennem evolutionens udvikling!

💫🪲🪳🦖☄️🌺🦧🦍👫

#streetart #gadekunst #sydhavnen #aarhus #evolution #tour #guide #history #gadekunstikøbenhavn #streetarttour #kunstidetoffentligerum #kunstværk
...

Julen varer lige til påske! 🎄

Vores svenske kolleger fra @artscape_festival har sendt os en julegave over sundet 🎁

“Staden som blev känd över hela världen” er en svensk børnebog, der handler om en dreng der sætter liv i gaden med farverige gavlmalerier og gadekunst! 🎨

Tusinde tak for gaven 🙏🏼💫

#gift #christmas #coworkers #sverige #børnebog #gave #julegave #københavn #gadekunst
...

Video af @jacoba_ og Peter Skensveds udsmykning ved Ny Ellebjerg Station for @byenshegn

Tak til @eze_muller for produktion af video.

#kunst #udsmykning #gadekunst #streetart #process #byenshegn #københavn #kunstidetoffentligerum #kunstikøbenhavn
...

Vidste du at ilderen naturligt uddøde i Danmark for 5000 år siden, men at undslupne farmdyr siden 1930 har etableret den nulevende bestand?

Vores seneste udsmykning med @fors_as hædrer netop ilderen for dette sejlivede comeback!

Har du selv fundet nogen af vores udsmykninger i din hverdag, så send os meget gerne et billede 🙏🏼🙌🏼

#gadekunst #streetart #streetarteverywhere #udsmykning #dekoration #kunstidetoffentligerum #urbanart #urbankunst #offentligkunst #infrastruktur #hverdagskunst #kunstigaden #dansknatur #roskilde #natur #ilder
...